250 км на одному заряді: На луцькому заводі удосконалили електробус "Богдан А70100"

У новій версії значно збільшено пробіг на одному заряді батарей, а також можлива установка спеціального зарядного пристрою від тролейбусної контактної мережі

Фото: "Богдан"Конструктори луцького автоскладального заводу "Богдан Моторс" показали нову версію свого електробуса "Богдан А70100". Завдяки установці додаткових акумуляторів запас ходу збільшено у 2,5 рази. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт заводу.

Якщо ранній варіант міг проїхати на одному заряді приблизно 100 км, то тепер цей показник зріс до 250 км. Відтепер також можлива установка спеціального зарядного пристрою від тролейбусної контактної мережі. У результаті, підживлення акумуляторів може тривати всього 15 хвилин.

Міський електробус з низькою підлогою "Богдан А70100″ має довжину 12 м і може перевозити до 80 пасажирів (місць для сидіння – 26). Машина зроблена спільно з польськими компаніями Ursus і Enika.

На електробусі встановлені Li-Ion батареї акумуляторів та синхронний тяговий двигун на постійних магнітах. Електрична частина електробуса була поставлена польськими партнерами, а все інше виготовлено на потужностях нашого підприємства. В даний час «Богдан А70100» успішно експлуатується на маршрутах міста Люблін (Польща).

ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» - це чи не єдиний український автовиробник, який має у своєму модельному ряді не лише розроблені конструкції, але й виготовлені зразки автобусів з гібридним дизель-електричним приводом та електробусів, що активно експлуатуються у країнах Європи. Популярність електробусів підтверджують останні новинки автобусобудування на Міжнародних виставках IAA 2016 (м. Ганновер, Німеччина) та ТРАНСЕКСПО (м. Кєльце, Польща) протягом вересня – жовтня цього року.

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...