27-річна американка встановила рекорд, побувавши в 196 країнах за півтора року (відео)

Кассандра Де Пеколь в середньому витрачала на перебування в одній країні не більше п'яти днів.

 Кассандра Де Пеколь. Фото: Інстаграм.

Дівчина з США Кассандра Де Пеколь встановила новий світовий рекорд, відвідавши за півтора року 196 країн. Своїм досягненням американка побила рекорд книги Гіннеса. 27-річна Кассандра в середньому витрачала на перебування в одній країні не більше п'яти днів,пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тільки подорож до Ємену була найменш тривалою. Через військовий конфлікт в країні дівчина тільки перетнула кордон і відразу ж покинула країну.

Відзначається, що мандрівниця була навіть в Сирії в розпал військового конфлікту. А в закритій Північній Кореї вона побувала в складі групи з Китаю.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...