"31 рік літаю вже. Літак сів нормально. Пасажирі цілі": Український пілот розповів, як посадив побитий градом літак у Стамбулі (відео)

Пілотам довелося садити літак майже наосліп, аварійне приземлення знімали свідки та транслювали наживо турецькі телеканали. Вони й розповіли, що льотчикам після успішного повернення аплодував увесь аеропорт.​

Понівечений градом лайнер. Фото:скрін відео

Пасажирський лайнер авіакомпанії Atlas Global здійснив аварійну посадку в аеропорту Стамбула. Звідти він вилетів перед тим, як потрапити у шторм і зазнати ушкоджень. Про це ідеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Рейсу на Кіпр довелося розвернутися, бо крупний град, розміром із мандарин, побив скло в кабіні пілотів і понівечив фюзеляж літака. Аеропорт Ататюрка закрив злітну смугу через негоду, однак для пошкодженого борту зробив виняток і дозволив посадку.

Пілотам довелося садити літак майже наосліп, аварійне приземлення знімали свідки та транслювали наживо турецькі телеканали. Які й розповіли, що льотчикам після успішного повернення аплодував увесь аеропорт.

Капітаном екіпажу, що віртуозно посадив побитий градом літак у Стамбулі, виявився українець - Олександр Акопов.

ТСН отримала фото екіпажу одразу після приземлення та вдалося зв'язатися з капітаном – Олександром Акоповим.

Він розповів, що зараз усі працівники лайнера перебувають у Стамбулі та святкують своє друге народження. "Я 30 років літаю. Ну, ви бачили, як літак сів? Нормально? Пасажирі живі", - не приховує радості український пілот.

На борту літака в момент посадки перебували 121 пасажир і 6 членів екіпажу.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...