"720 гривень добу! Карл!": Українців шокувала ненаситність бориспільських "бариг"

Ціни в аеропорті просто шокують.

Медіаексперт Олександр Глущенко опублікував гнівний пост про повну відсутність сервісу на паркінгу у Міжнародному аеропорті "Бориспіль", за що з пасажирів деруть нечувані суми, повідомляють Патріоти України.

Він припаркував автівку біля терміналу "D". Наступного ранку жінка у будці оголосила йому вартість оренди паркомісця - 690 гривень. Шокований Глущенко дізнався, що добова оренда місця коштує 720 гривень.

"Парковка у "Борисполі", де тобі нічого не пропонують до шматка орендованого асфальту. Де ніякого сервісу і ніякої відповідальності. Де навіть таблички розміром з Сатурн немає про те, що припаркувати коня тут коштує 720 грн на добу. Де повз твоєї машини ходять пасажири з торбами, де немає ні навісу, ні огорожі. 720 гривень добу! Карл!", - висловився медіаексперт.

Він додав, що за таку суму у польському Катовіце можна орендувати паркомісце на тиждень. Крім того, у "Борисполі" не несуть відповідальності, якщо з автівкою щось станеться.

"А потім керівник ДП Бориспіль бідкається, що грошей немає і вони в Борисполі недоїдають", - додав Глущенко.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...