8 будинків, 9 земельних ділянок та 31 квартира у столиці: Дружина заступника Кличка вразила своєю декларацією

Цікаво, що усю нерухомість дружина чиновника Сагайдака набула у власність після Революції Гідності. Сам Ілля Сагайдак має 25% частки у квартирі площею менше 70 кв. метрів.

Ілля Сагайдак з дружиною. Фотоhttp://svyatoshyno.rajon.kiev.ua/

Майже усе майно сім`ї заступника мера Києва Іллі Сагайдака записано на його дружину. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на декларацію чиновника.

Зокрема, у власності дружини чиновника Ірини Сагайдак є 9 земельних ділянок загальною площею 90 тис. кв. метрів та на суму близько 3 млн. гривень. Усі ці земельні ділянки знаходяться у Києві та області.

Також у дружини Сагайдака вісім житлових будинків. Майже усі будинки дуже великі – площею 300-400 кв. метрів. Усі ці будинки опинилися у дружини Сагайдака у 2014 році і їхня загальна вартість – близько 3 млн. грн. Але це ще не все. Дружина заступника Кличка володіє 31 квартирою у столиці.

Найбільша квартира має площу більше 800 кв. метрів, але у 2014 році коштувала усього 823 тис. грн, що тоді дорівнювало близько 70-80 тис. доларів. Хоча на той час за таку суму можна було купити лише трикімнатну квартиру у столиці.

Усі інші 30 квартир мають площу від 59 до 150 кв. метрів. Загальна вартість усіх квартир дружини чиновника – більше 5 млн. грн.

Також з нежитлової нерухомості дружина Сагайдака має 15 машиномісць на загальну суму більше 200 тис. грн. Також в неї є 7 нежитлових приміщень.

Цікаво, що усю нерухомість дружина чиновника Сагайдака набула у власність після Революції гідності.

Сам Ілля Сагайдак має 25% частки у квартирі площею менше 70 кв. метрів.

Полюбляє дружина Сагайдака дорогі коштовності. Наприклад, у неї є сережки, каблучки та підвіски з діамантами. Загалом ювелірних виробів 5 одиниць. Також в жінки є два годинники, один з яких марки HUBLOT, яка є досить дорогою. Втім, дружина заступника Кличка не знає, скільки коштує усе це добро.

Цікаво, що Ілля Сагайдак не декларував ніяких годинників та чоловічих прикрас.

У 2014 році чиновник купив собі автомобіль "БМВ" 750 2012 року випуску. Цікаво, що за цей автомобіль було віддано усього 150 тис. грн, що значно нижче ринкової ціни.

Дружина Сагайдака має три джипи марок VOLKSWAGEN, PORSCHE та LAND ROVER.

У 2015 році на посаді голови Святошинської райдержадміністрації Сагайдак заробив 48 тис. грн. За той самий період чиновник отримав близько 200 тис. грн у вигляді процентів.

Дружина чиновника за 2015 рік заробила 230 грн за основним місцем роботи та близько 220 тис. грн у вигляді процентів. Підприємницька діяльність принесла жінці 88 тис. грн. Від здачі майна в оренду дружина Іллі Сагайдака отримала трохи менше 70 тис. грн, а також майже 3 млн. грн від відчуження рухомого та нерухомого майна.

Цікаво, що за той самий 2015 рік Ірина Сагайдак отримала 10 тис. грн виплат на дитину. Готівкою дружина заступника мера Києва має більше 2 млн. грн, а також 830 тис. доларів.

На банківських рахунках жінка тримає більше 500 тис. грн. А от сам чиновник має на рахунку у банку 1,6 млн. грн та 230 тис. грн готівкою. Готівкою в нього також є 50 тис. доларів.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...