"9 стадий разложения вождя": У РФ засудили художницю через картину із Путіним (фото)

Варя Михайлова вийшла з плакатом даної картини на першотравневу ходу, після чого у неї і почалися проблеми з російськими законами.

Путін через забобони боїться картин? Ілюстрація: соцмережі.

Російську художницю Варю Михайлову Куйбишевський районний суд Петербурга оштрафував на 160 тисяч рублів (близько 67 тисяч гривень) за демонстрацію власної картини з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це йдеться в повідомленні на сторінці партії Відкрита Росія в Facebook, передають Патріоти України.

Суд також постановив знищити картину, яка має назву "9 стадій розкладання вождя". Художниця вийшла з плакатом даної картини на першотравневу ходу, після чого у неї і почалися проблеми з російськими законами.

"І якщо у випадку зі штрафом - це сумно не дивно, в сенсі саме рішення - скільки їх було і скільки буде, але знищити картину ?! У 2018 році ?! Як тобі таке, Ілон Маск?" - пише Борис Конаков.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...