А Мілевський все далі від цивілізації: Куди може закинути доля згаслу зірку українського футболу

​Українець хотів би залишитися в Європі, але якщо не буде гідних пропозицій, він поїде.

Артем Мілевський. Фото:sportanalytic.com

Український форвард Артем Мілевський може продовжити кар'єру в одній з екзотичних країн. Про це розповів агент футболіста Олександр Панков, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"У нас є пропозиція з однієї екзотичної країни, і ми поїдемо туди, щоб подивитися на рівень клубу, рівень інфраструктури, хочемо познайомитися з тренерським штабом, побачити рівень зацікавленості у гравці. Однак, це не означає, що це наш остаточний варіант, і що ми підпишемо контракт.

Артем хотів би, звичайно, залишитися в Європі. Але тоді, це повинен бути клуб рівня єврокубків. Якщо не буде такої команди, то ми готові поїхати і в екзотичну країну. Артем – хороший гравець, впізнавана особа, і він може багато в чому допомогти у популяризації футболу, і команди, за яку грає", - розповів Панков.

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:08

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...

Легенда українського тенісу розповів, де зараз "хороші" росіяни

субота, 4 травень 2024, 15:55

Колишній тенісист та чинний військовослужбовець Сергій Стаховський поділився думками щодо «хороших» росіян. В інтерв'ю РБК-Україна Стаховський сказав, що хорошими росіянами можна назвати тих, які зараз зі зброєю воюють проти загарбницької армії РФ в Ук...