"А может, царь не настоящий?": В соцмережах ажіотаж через скасування запланованих візитів Путіна

Виправдовуватися за зникнення глави РФ доводиться Пєскову, однак і йому уже ніхто не вірить.

Президент РФ Володимир Путін. Фото: demotivation.meПрезидент Російської Федерації Володимир Путін скасував всі заплановані на поточний тиждень перельоти: на Алтай, в Якутію і в Новгород. Про це інформують російські ЗМІ з посиланням на джерела, близькі до Кремля, пишуть Патріоти України. Крім того, ця новина викликала ажіотаж у соціальних мережах.

Так, користувачі соцмережі Twitter залишили наступні коментарі: "Чекаємо чергового ботоксного удмурта", - повідомляє Мзс Роисси.

"Путін помер!", - вважає Марк Шейн.

"А может, царь не настоящий, а настоящий уже давно почил в коме (классно было бы!). Что скажете, ватнички рашистские?"

"операция по смене пола..."

"Может таки сдох паскуда!"

"Неужели заупокойные молитвы по новопреставленному Владимиру помогли?)))"

"Готовится новый клон - предыдущий что-то не то съел и эээ испортился".

Прес-секретар глави РФ Дмитро Пєсков виправдав рішення російського президента тим, що жодна з цих поїздок не анонсувалася: "Вони були серед десятка передбачуваних. Знаходилися довідки і т.п. Але остаточно не підтверджувалися", - запевнив він.

Ще у вівторок, 5 липня, в Алтайському краю Путін збирався провести засідання президії Держради, присвячене туризму, але тепер подію перенесли на невизначений термін.

У середу, 6 липня, президент РФ планував відвідати Якутськ, де присутнім на черговий міжрегіональній конференції ОНФ і церемонії відкриття VI Міжнародних спортивних ігор "Діти Азії". Але на відкриття ігор у підсумку полетів прем'єр-міністр Дмитро Медведєв і постпред президента у Далекосхідному федеральному окрузі Юрій Трутнєв. Як виявилося, конференція в Якутії так і не відбулася тому, що дату підстроювали під Путіна.

Також у четвер, 7 липня, президента Росії чекали в Новгородській області, де він збирався відвідувати виробничий майданчик компанії "Акрон" (належить мільярдерові В'ячеславу Кантору). Планувалося, що в цей день "Акрон" за участю глави держави запустить агрегат "Аміак-4". Також на підприємстві очікували, що Путін проведе урядову нараду щодо рідкоземельних металів. Візит у Новгород готували ще напередодні, розповіло джерело, однак вранці з невідомих причин було вирішено її відмінити.

Нагадаємо, в березні минулого року Володимир Путін не з'являвся на публіці фактично 11 днів. Тоді колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов пояснив, що причиною відсутності Путіна на публіці 6-16 березня була хвороба, і підкреслив, що захворювання Путіна вперше за 15 років потрапило на публіку.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...