А в очах - безнадія: Екс-заступника "Нафтогазу" заарештували та обрали запобіжний захід (відео)

Олександру Кацубі обрано міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці з правом внесення застави у розмірі 450 млн грн.

Скрін відео

Голосіївський суд сьогодні, 18 червня о 6:42 заарештував екс-заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Олександра Кацубу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГПУ.

За клопотанням Генеральної прокуратури у ніч з п’ятниці на суботу, 18 червня, рішенням Голосіївського районного суду м. Києва колишньому заступнику голови правління НАК «Нафтогаз України» О. Кацубі обрано міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці з правом внесення застави у розмірі 450 млн грн.

Головний генпрокурор подякував прокурорам, які не спали 26 годин, і суддям. Слід зазначити, з жовтня минулого року Кацуба був в розшуку.

Затриманому інкримінують скоєння злочинів, передбачених статтями 255 (створення злочинної організації) та 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Кацубу підозрюють в причетності до присвоєння 449,9 мільйонів гривень, що належать "Нафтогазу".

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...