А вчителювання, як говорив Медведєв, то для душі: У Росії вчителька підробляла в секс-чаті

Ніхто й уявити собі не міг, що на Ерефії такі слухняні педагоги!

У Росії вчительку звільнили за підробіток в секс-чатах. Фото: соцмережі.

Кіровську вчительку (Росія), що підробляє в секс-чатах, звільнили зі школи. Про це розповіла директор школи для учнів з обмеженими можливостями здоров'я міста №13 міста Кірова Світлана Вольхін, передають Патріоти України з посиланням на newsler.

Катерина Попова (ім'я та прізвище змінені), яка викладає в старших класах школи Кірова, підробляла на сайті з секс-чатом і роздягалася прямо перед веб-камерою. Її впізнав кіровчанін Олег Іванов (ім'я та прізвище змінені) під час платного спілкування на сайті для дорослих. Він на даний момент є учнем одного з професійних ліцеїв.

"Попова, яка працює в школі дефектологом, звільнена сьогодні, 25 серпня 2016 року. Вона написала заяву за власним бажанням, – повідомила Світлана Миколаївна. – Нам дуже шкода, що все так сталося, ми дуже засмучені тим, що трапилося. Сама наша професія педагога накладає на нас певні обмеження. Ніяких передумов на рахунок того, що Катерина може вести себе так у вільний від роботи час у нас не було. До інформації, яка просочилася в ЗМІ, ми нічого не знали".

За словами директора школи, Катерина вже писала заяву на звільнення за власним бажанням, але під час відпустки передумала і забрала її. "Я прийшла на роботу і знову побачила заяву, – повідомила Світлана Вольхін. – Попова не йде з нами на контакт, нічого не повідомляє, вона знаходиться в стресовому стані. Ми дуже засмучені, що після такої інформації складеться негативне враження про нашу школу. У нас працездатний колектив з хорошими традиціями".

Нагадаємо, ранішепрем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв порадив вчителям зайнятися іншою справою, якщо вони хочуть більше заробляти.

Фото - Вчительку з Кірова звільнили зі школи

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...