Адвокатом "мажорки" Зайцевої стала правозахисниця Кернеса та іншої харківської "еліти" (відео)

Адвокат вже попросила для своєї клієнтки обрати запобіжний захід – домашній арешт. "Козирна дама" заявляє, що її підзахисна і без того достатньо покарана, а перебування за гратами погано сказується на її настрої та самопочутті

Юлія Козир стала адвокатом Олени Зайцевої. Ілюстрація:StylerАдвокатом харківської "мажорки" Олени Зайцевої, яка на своєму авто Lexus скоїла смертельну ДТП, виступає Юлія Козир, яка раніше захищала мера Харкова Геннадія Кернеса. Про це пише Kharkiv Today, передають Патріоти України.

На суді Козир просить для своєї клієнтки обрати запобіжний захід – домашній арешт. При цьому вона цікавиться, чому другий учасник ДТП – водій Volkswagen Touareg не перебуває на суді.

Козир стверджує, що Зайцева на суді себе погано почуває і переживає за скоєне.

"Урок, який отримала Зайцева в ту страшну ніч, буде переслідувати її все життя. Пам’ять про це стерти неможливо. Я вважаю, що це найсуворіша міра запобіжного заходу", – виправдовує Зайцеву Козир.

Як відомо, Юлія Козир представляла на суді інтереси Кернеса і його охорони, яких звинувачували у побитті активістів Євромайдану в лютому 2014 року. Козир була адвокатом Кернеса на судових засіданнях, які проходили в Полтаві.

Також адвокат Козир захищає колишнього заступника Кернеса з питань містобудування, архітектури та земельних відносин Тетяну Овіннікову, якій інкримінують пособництво в шахрайстві і зловживання владою.

Крім того клієнтом Козир є директор парку ім. Горького Дмитро Поздєєв, якого підозрюють у привласненні і розтраті майна в особливо великих розмірах (ч. 4, ст. 191 КК України).

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...