Агентурну мережу терористів Донбасу "накрила" СБУ (відео)

Куратором мережі був помічник начальника розвідки бандформування "5-та омстбригада "ДНР", 38-річний громадянин Росії – Ярослав Ефендієв з позивним "Ефенді".

СБУ затримали агентів терористів. Скріншот

Агентурну мережу терористів, що діяла у Красногорівці Мар’їнського району Донецької області, ліквідувала Служба безпеки України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр СБУ.

За завданням свого куратора з т.зв. "ДНР" зловмисники збирали інформацію про склад, озброєння та пересування українських підрозділів у районі проведення антитерористичної операції. Дані вони передавали за допомогою мобільного зв’язку або через Інтернет, використовуючи заходи конспірації.

Зібрані відомості використовувались терористами для диверсій та обстрілів позицій ЗСУ. Куратором агентурної мережі є помічник начальника розвідки бандформування «5-та окрема мотострілкова бригада «ДНР», 38-річний громадянин Росії – Ярослав Ефендієв з позивним «Ефенді».

Співробітники СБУ затримали трьох спільників терористів за місцями їхнього проживання. Під час обшуків помешкань правоохоронці вилучили телефонні термінали та картки, за допомогою яких передавали інформацію бойовикам, а також комп'ютерну техніку з доказами протиправної діяльності. Слідчі Управління СБ України у Дніпропетровській області відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...