"Ахаха, відчуй біль колишнього блохастіка": Студентка з Харкова постане перед судом за жорстоку розправу над твариною

Бультер'єр 17-річної садистки розірвав беззахисне кошеня, а хазяйка виклала це відео в інтернет.

За знущання над твариною садистку з Харкова будуть судити. Фото: "Фейсбук"

У Харкові 17-річна студентка медичного коледжу Маргарита Фурман опублікувала на своїй сторінці в соцмережі відео розправи її бультер'єра над кошеням. За жорстоке поводження з тваринами і публікацію відео насильства дівчина постане перед судом. Про це в Facebook повідомила прокуратура Харківської області, передають Патріоти України.


"Харківська місцева прокуратура №3 затвердила і оголосила про підозру 17-річній харків'янці за фактом розповсюдження відеопродукції, що пропагує культ насильства і жорстокості (ч. 2 ст. 300 КК України)", - повідомили у відомстві.

За даними експертизи відео містить матеріали, що пропагують культ насильства і жорстокості. Максимальний термін, який загрожує 17-річній садистці, - 5 років позбавлення волі. Жорстоке відео було опубліковано в жовтні 2016 року. На відео господар собаки - хлопець дівчини - навіть не намагається її стримати і пес буквально перекушує беззахисну тварину, яке помирає в конвульсіях.

Спочатку Фурман написала, що "ненавидить котів" і "не вважає, що смерть кошеня це привід для жалю". Але після того, як на її сторінку посипалися образи, вона заявила, що вбивство кота - проста випадковість, нібито бультер'єра просто не втримав її молодий чоловік. "Ахаха, відчуй біль колишнього блохастіка", - так дівчина підписала жорстоке відео в соцмережі.

Метеозалежним приготуватись: Попереду кілька днів важких магнітних бур

четвер, 18 квітень 2024, 7:15

Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США опублікував прогноз сонячної та геомагнітної активності на 18-20 квітня 2024 року . Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу...

Доведеться затягнути паски? Тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку: Скільки коштуватиме кВт*год

четвер, 18 квітень 2024, 6:50

В Україні тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку. До травня, ймовірно, в уряді не встигнуть ухвалити рішення. Якщо до нової хвилі атак РФ на енергосистему в Міненерго спростовували заяви про плани підняти ціни на струм, то зараз відкрито г...