Акт вандалізму у Тернополі: Невідомі осквернили пам'ятник жертвам Голокосту (фото)

​На монумент червоною фарбою нанесли нацистські символи.

У Тернополі вандали осквернили пам'ятник. Фото:facebook

У Тернополі вандали осквернили пам'ятник жертвам Голокосту. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Українського єврейського комітету Едуард Долинський, інформують Патріоти України.

"У Тернополі осквернили пам'ятник жертвам Голокосту. На пам'ятнику на трьох мовах написано про те, що монумент встановлено в пам'ять про святих мучеників-євреїв, знищених нацистами і там похованих.

В Тернополі і області нацистами і Українською допоміжною поліцією під час погромів і екзекуції було вбито понад 100 тисяч євреїв", - написав Долинський.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...