Актриса і волонтер Ірма Вітовська стала Заслуженою артисткою України

Указом Президента України Ірмі Вітовській присвоєно почесне звання.

Ірма Вітовська. Фото: 24tv.ua.

Актриса Молодого театру Ірма Вітовська отримала звання Заслуженої артистки України. Відповідний указ опублікований на сайті глави держави, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В указі йдеться: "За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і театрального мистецтва, значні творчі здобутки, високу професійну майстерність та з нагоди Міжнародного дня театру постановляю: присвоїти почесне звання Вітовській Ірині Григорівні".

Крім цього, Петро Порошенко нагородив орденом "За заслуги" III ступеня Народну артистку України Наталію Сумську - провідного майстра сцени Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...

Треба мати документальне підтвердження: Ннюанси щодо зміни місця проживання військовозобов'язаними

четвер, 2 травень 2024, 8:30

В Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії діє воєнний стан, і військовозобов'язаним тепер не так просто змінити своє місце проживання. Вони не можуть поїхати в інше місце без дозволу керівника ТЦК та СП. А якщо у військовозобов'язаного відб...