Актриса і волонтер: Ірма Вітовська вийшла заміж

8 квітня 41-річна актриса театру і кіно Ірма Вітовська та її коханий Віталій Ванца розписалися в столичному РАГСі в тісному колі друзів.

І. Вітовська і В. Ванца. Фото: Фейсбук.Українська актриса театру і кіно Ірма Вітовська вийшла заміж. 8 квітня 41-річна актриса театру і кіно, зірка комедійного телесеріалу "Леся + Рома" Ірма Вітовська та її коханий Віталій Ванца розписалися в столичному РАГСі в тісному колі друзів. Знімками з церемонії одруження поділився в Facebook один з гостей - Андрій Гончарук, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нагадаємо, Ірма Вітовська народилася 30 грудня 1974 року в Івано-Франківську. У 1998 році закінчила Львівський державний музичний інститут за спеціальністю "Актриса драматичного театру" (курс Богдана Козака). З того ж року почала працювати в Київському академічному Молодому театрі.

Патріоти України повідомляли, що недавно Ірма Вітовська стала Заслуженою артисткою України.

Ірма Вітовська відома також своєю громадською та волонтерською діяльністю, вона займається збором допомоги військовим в АТО, влаштовує благодійні акції для дітей переселенців, наголошуючи, що "якщо не пожертвувати для армії сьогодні, то потім гроші можуть не знадобитися".

Відзначимо, що закохані відмовилися від весільних нарядів, але були одягнені в однакові футболки з патріотичним зображенням. У таких же були і деякі з гостей.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...