"Алкаша видали за охоронця": Російські пропагандисти зганьбилися фейком про трагедію в Керчі (відео)

РЕН ТВ вирішило показати гарні кадри затримання охоронця коледжу, який нібито натиснув тривожну кнопку, але було швидко викрите.

Сенсація від РЕН ТВ виявилася фейком. Фото: скріншот з відео.

Російські пропагандисти вирішили створити красиву картинку по бійні в Керчі і видали любителя випити, що проходив повз за охоронця технікуму, де сталася надзвичайна подія. Про це написав у Facebook Олександр Таліпов, передають Патріоти України.

"А ось так створюються фейки на федеральних каналах, РЕН ТВ вирішило показати гарні кадри затримання охоронця коледжу, кажуть він навіть натиснув тривожну кнопку, цитують його, нібито на нього наставили автомати .. Це просто *ісец, я його бачив в Керчі, це якийсь алкаш з боку приїхав, перший раз десь близько 14.30 і кричав щоб йому пояснили, що тут сталося, вдруге приїхав на таксі з якоюсь дівчинкою в районі 16 або 17 годин зі свічкою і кричав я хочу пройти запалити свічку для дітей, провокував поліцейських і росгвардію, врешті-решт його увели, я бачив, що його знімали майже всі канали, але тільки РЕН ТВ видало його за охоронця. До речі кадри його першого пришестя... Погоня за хайпом від журналістів... ", - розповів він.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...