Амбітна мета: Львівський бігун готується пробігти у зимовому парку 200 км за добу

Забіг відбуватиметься у Стрийському парку Львова 9 грудня і приєднатись до нього зможе кожен охочий.

Валерій Шипунов. Фото:LVIV.COM

Львів'янин Валерій Шипунов поставив перед собою амбітну ціль. 9 грудня він спробує 24 години провести у парку, бігаючи по колу довжиною у 5 кілометрів. Про це йдеться на сайті каналу 24. передають Патріоти України.

Таким чином хлопець, який є представником International trail running association в Україні, спробує пробігти 200 кілометрів за добу.

Забіг відбуватиметься у Стрийському парку Львова і приєднатись до нього зможе кожен охочий.

На таке випробування Валерій Шипунов зважився, щоб підготуватись і потрапити на всесвітньо відомий похід Арктикою Fjallraven Polar, який відбудеться у квітні 2018-го.

Валерій змагається за право брати участь у цьому арктичному забігу серед учасників зі всього світу і допомогти йому втілити мрію може кожен, просто віддавши свій голос тут.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...