Американці своїх не кидають: Стало відомо, де Наталія Яресько знайшла собі нову роботу

З фінансами Яресько вже дорозбиралася. Тепер за приєднання до європейської культури візьметься… Щось мені лячно.

Наталія Яресько, екс-міністр фінансів України. Фото: eadaily.comКолишній міністр фінансів Наталія Яресько (грудень 2014-го – квітень 2016-го) очолила наглядову раду The Aspen Institute у Києві, - повідомляють Патріоти України про інформацію сайту Нескучные новости. - Організація існує майже 9 років. У її рамках влаштовували семінари для українських лідерів.

"Ми запускаємо "Аспен Інститут Київ" у той час, коли Україна йде вперед від радянського минулого до європейської політики, економіки, культури. Пишаємося, що приєдналися до цього процесу", - сказала вона, а також зазначила, що програми організації у країнах світу допомагають у сферах освіти, міжнародних справ, комунікацій, культури.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...