Анексія головного мозку: У Новосибірську поставили спектакль про православного їжачка

Православний їжачок запропонував білочці похреститися у річці, знаючи, що вона не вміє плавати. А коли білочка потонула, їжачок возрадувався, що білочка померла православною. Після цього весь ліс закричав: «Слава Богу!».

Православний їжачок і білочка-антихрист. Фото: НовоТОМСК.

Нещодавно на малій сцені новосибірського театру «Глобус» три режисери з різних сибірських театрів представили прем'єру вистави «Пісні про Батьківщину». Одним з її фрагментів стала постановка «Історії про православного їжачка». Про це повідомляється на офіційному сайті Томського обласного театру юного глядача, передають Патріоти України.

Його трупа попрацювала над адаптацією однойменного оповідання Майї Кучерської.

За сюжетом, їжачок умовив свою сусідку білочку похреститися в річці, знаючи, що вона не вміє плавати. Під час хрещення білочка потонула. Тоді їжачок заявив, що це чудово, тому що «білочка померла православною». Після цього весь ліс закричав: «Слава Богу!».

Оповідання Кучерської стало частиною спектаклю «Пісні про Батьківщину», в який також включені твори Віктора Пелевіна і Дмитра Глухівського.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...