"Відкрив новий вид кокаїну": Мер російського міста насмішив глядачів "геніальною" промовою (відео)

Частина коментаторів виступу у соцмережі припустила, що Анатолій Локоть "накидався" перед заходом.

Мер Новосибірська. Фото: скріншот з відео.

Мережі підірвав виступ мера Новосибірська Анатолія Локтя під час церемонії нагородження переможців Народної премії НГС (Новосибірського міського сайту), який прямо зі сцени пропіарив наркотичний засіб. Відповідне відео опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

"НГС - це кофеїн, це кокаїн, це стимулятор життя. Коли я читаю коментарі про себе, у мене виділяються літри адреналіну, у мене закипає кров, і я думаю - як я люблю НГС. Чи любите ви НГС, як люблю його я", - каже градоначальник.

"Смілива пропаганда наркотиків", "Однак, ну а чьо такого, у багатьох наших чиновників кокаїн-стимулятор життя, це видно по кількості вкраденого, прийнятих законах та поведінці на публіці", Кращий мер", - пишуть вони.

Деякі в коментарях також вказали на досить неприродну поведінку мера під час виступу. Частина з них припустила, що він "накидався".

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...