Ангели з зірками: у Львові відбулася традиційна Різдвяна хода звіздарів (фото)

Святкова хода була ювілейною, оскільки проводилася вже в десятий раз.

Різдвяна хода звіздарів у Львові. Фото: Facebook

У Львові на другий день Різдва відбулася традиційна хода звіздарів. Близько 400 учасників на чолі з ангелами-охоронцями пройшли центральними вулицями міста, повідомляють Патріоти України з посиланням на ZAXID.NET.

Святкова хода була ювілейною, оскільки проводилася в десятий раз. Головним символом ходи стала Зірка Миру, ніжно-блакитного кольору, з білою голубом - символом миру - в центрі, а ореолом були слова: "Слава Богу на висоті, і мир людям на землі".

Для львів'ян та гостей міста були представлені різдвяні зірки, виготовлені майстрами-звіздарями з Львівщини та з інших областей.

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...