Антикорупційна революція в Одесі: Через пожежу в таборі, в котрій загинули діти, люди штурмують одеську мерію, почалися бійки (фото, відео)

Поліція застосувала газ і відтіснила штурмувальників.

Квіти та іграшки під мерією Одеси. Фото:facebook

Після пожежі в дитячому таборі "Вікторія" у мерії в Одесі зібралися активісти з вимогою зустрічі з мером Геннадієм Трухановим. Поліція людей не пускає. До будівлі почали зносити шини. Про це пише на своїй сторінці в Facebook активіст Валентин Ткачук, передають Патріоти України.

Активісти хочуть потрапити в мерію, щоб очікувати в сесійній залі мера міста. Також люди почали нести квіти і м'які іграшки до входу до міськради.

Як пише Думская, всього в мітингу бере участь близько 200 чоловік. Повідомляється, що активісти штурмували будівлю і намагалися вибити двері. Поліція застосувала газ і відтіснила штурмувальників.

Пізніше вибухнула світлошумова граната. "Була жорстка бійка між муніципалами і патріотами. Їх розняли бійці Нацгвардії, які відокремили сторони одну від одної. Щось кинули в начальника ГУНП генерала Головіна", - повідомляє видання.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...