Антисепаратистський променад: вулиці Одеси почали патрулювати мобільні контртерористичні групи

"Просимо з розумінням поставитися до посилених заходів безпеки, адже це життя і здоров'я кожного з вас" -звернулася прес-служба СБУ до одеситів.

Антитерористичні групи на бойовій техніці почали патрулювання Одеси. Фото: ukropnews.comВулиці Одеси почали патрулювати мобільні антитерористичні групи на бойовій техніці. Про це повідомили в управлінні СБУ в Одеській області, передають Патріоти України.

"Уже сьогодні вулиці міста патрулюватимуть мобільні контртерористичні групи на бойовій техніці. Просимо з розумінням поставитися до посилених заходів безпеки, адже це життя і здоров'я кожного з вас", - йдеться в повідомленні.

У СБУ зазначили, що під час великодніх і травневих свят спільно з іншими правоохоронними органами буде посилено патрулювання вулиць Одеси для запобігання можливим терористичним актам та провокаціям.

Як повідомлялося раніше, на травневі свята в Одесі буде працювати близько трьох тисяч правоохоронців. У місто також вже прибули близько 300 бійців полку "Азов" з Маріуполя.

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...