Ароматерапія: У мережі показали, як "декомунізували" постамент колишнього пам'ятника Леніну у Києві (фото)

Постамент покрили живими рослинами розмарину і м'яти.

У центрі Києва постамент колишнього пам'ятника Леніну покрили живими рослинами розмарину і м'яти. Відповідні фото опубліковані на сторінці "IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives" в Facebook, передають Патріоти України.

"Запрошуємо всіх прийти подивитися і понюхати роботу мексиканської художниці Іси Каррільйо, а також послухати ботаніка Олександра Балюру, який розповість не тільки про терапевтичні властивості розмарину і м'яти, а й про міфи і легенди, які їх оточують", - наголошується в коментарі до фото.

За інформацією прес-служби громадського фонду "Ізоляція", в середу, 3 травня, о 18:00 на постаменті колишнього пам'ятника Леніну пройде церемонія відкриття тимчасової інсталяції "Ритуал природи".

Автором роботи є мексиканська художниця Іса Каррільйо.

"Ідея проекту" Ритуал природи "полягає в зверненні до цілющих силам природи. Іса Каррільйо пропонує нейтралізувати ідеологічне напруження навколо вакантного постаменту за допомогою ритуалу природи - а саме" захоплення "монумента рослинами", - розповіли у фонді "Ізоляція".

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...