Артистка з Дніпра, яка підтримувала бойовиків, втекла до окупованого Криму (документ)

Катерина Фондуроко стала відомою після того, як побила бійця АТО у театрі.

Сепаратистка Фондуроко. Фото: соцмережі

Служба безпеки України дала відповідь на звернення громадян з приводу хористки оперного театру, що підтримала бойовика Моторолу. Про це у "Фейсбуці" повідомила Ірина Руднєва, передають Патріоти України.

У відповіді СБУ сказано, солістка Театру опери і балету Катерина Фондуроко після інциденту з побиттям бійця АТО, виїхала на територію анексованого Криму. Також вона опублікувала фото листа з відповіддю СБУ.

Нагадаємо, у Дніпрі боєць отримав удар по голові під час вистави у Театрі опери та балету від жінки, яка неадекватно відреагувала на форму бійця. Актриса Театру опери та балету Катерина Фондуроко образливо висловилась у "Фейсбуці" про бійців АТО, коментуючи події в театрі. Наступного дня вона видалила свій аккаунт з соцмережі і звільнилася з театру.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...