Аваков влип ще глибше: У 24-річної заступниці міністра МВС виявилось 10 років стажу

Маючи колосальні ресурси міністерства для перевірки кадрів, пан Аваков чомусь пропустив повз вуха факти молодого, але дуже яскравого життя своєї новопризначенки.

Анастасія Дєєва. Фото:Без Табу

У мережі опублікували біографічну довідку новопризначеної заступниці міністра МВС Анастасії Дєєвої, відповідно до якої, у 24-річному віці вона вже має 10 років стажу. Про це у своєму Facebook написала Зоя Казанжи, передають Патріоти України.

Згідно із біографічною довідкою, 24-річна Дєєва отримала вищу освіту у 2015 році. Вона закінчила Київський національний університет ім Тараса Шевченка за спеціальністю політологія. Вільно володіє англійською мовою та читає і перекладає французькою.

Дєєва розпочала свою кар’єру у 2013 році в Департаменті секретаріату Міністерства закордонних справ. Загальний трудовий стаж у неї становить 10 років.

"Ну и последнее про нового замминистра МВД Анастасию Дееву (Шмалько/Франк). Это - вишенка на торте. Биографическая справка. Можно ничего не читать, кроме двух строчек - даты рождения и стажа работы. Родилась в 1992 году. Стаж работы - 10 лет.

И да, мы все - старые, никому не нужные сексисты и сексистки.

P. S. Как бы больно и завистливо не было, удержитесь, пожалуйста, от оскорблений в комментариях. И так известно, какие мы здесь все неудачники)", – повідомила Казанжи.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...