Бабусі ходять до церкви і ставлять свічки йому за упокій - бойовики "ЛНР" про невдоволення Плотницьким у "республіці"

Як стало відомо, за тиждень - два до своєї смерті "радник голови "ЛНР" Сергій Ципкалов мав приїхати до Москви і спробувати поговорити з Сурковим про ситуацію в "ЛНР".

Терорист Плотницький. Фото:www.bbc.comУ "ЛНР" росте народне невдоволення ватажком Ігорем Плотницьким. Про це розповіли бойовики "ЛНР" - учасники "держпереревороту" - заколоту проти Плотницького, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

За тиждень - два до своєї смерті "радник голови "ЛНР" Сергій Ципкалов мав приїхати до Москви і спробувати поговорити з Сурковим про ситуацію в "ЛНР".

"Є величезне народне невдоволення тим, що відбувається в "ЛНР", ось про це Ципкалов і хотів розповісти в Москві, а після того, що Коливан придумав сам на себе замах, то ситуація зовсім погіршилася, над "головою" просто всі сміються.

Щоб Вам була зрозуміла справжня народна любов до Плотницького, то відбувається наступне, бабусі ходять до церкви і ставлять свічки йому за упокій, кажуть, що прекрасно знають, що це гріх, але думають, що по-іншому не змінити ситуацію, а з його керівництвом їм все одно скоро помирати", - зазначають бойовики.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...