Без "Майстра і Маргарити" та "Висоцького": В Україні в цьому році заборонили 84 російських фільми

Загалом в Україні обмежено показ 579 російських художніх фільмів і серіалів.

В Україні заборонили ще 84 фільми. Фото: соцмережі

Протягом цього року під заборону для розповсюдження на території України потрапили 84 кінофільми виробництва Росії. Таку інформацію на запит про публічну інформацію надало Міністерство культури, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

За висновками експертної комісії при Держкіно, ці фільми заборонено демонструвати і розповсюджувати для телепоказу, публічного комерційного відео чи домашнього відео на території України.

Серед відомих картин – серіал "Майстер і Маргарита", фантастика "Залюднений острів", "Висоцький. Спасибі, що живий" та інші. Минулого року під заборону потрапила 81 стрічка із держави-агресора. Загалом в Україні обмежено показ 579 російських художніх фільмів і серіалів – таку цифру навів голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко.

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...