Без мене мене женили, та ще й не на тому: Команду Геннадія Кернеса невідомі включили в "Партнерський союз" ЛГБТ-жертв дискримінації

Соратника Кернеса потролили на тему нетрадиційної орієнтації.

М. Добкін і Г.Кернес. Фото: censor.net.ua.У Харкові на під’їздах житлових будинках Холодногірського району з’явилися оголошення про відкриття "центру допомоги ЛГБТ-жертвам дискримінації", фото оголошення опубліковані і в соцмережах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Тут вам допоможуть кваліфікований юрист (допомога у випадках дискримінації, незаконного звільнення), психолог, соціальний та медичний працівники. Також надамо допомогу в оформленні партнерського союзу. Партнерський союз – реальний спосіб оформлення відносин відносин двох люблячих людей, не чекаючи змін в законодавстві України", - сказано в оголошенні.

За даними авторів, центр називається "Максим", а розташований в приймальні голови Холодногірського району, депутата міськради від партії "Відродження" Максима Мусєєва. Також в оголошенні вказаний мобільний телефон депутата.

Довідка: Максим Мусєєв - син Сергія Мусєєва, екс-голови КП "Харківській метрополітен", екс-голови Ленінської райорганізації "Партії регіонів". Сергій Мусєєв загинув внаслідок ДТП 25 серпня 2010 року.

Прізвище Мусєєва фігурувало в гей-скандалі. Зокрема, в Мережі були оприлюднені досить відверті його фото з чоловіками, а сам він, за даними різних ЗМІ, неодноразово був помічений в гей-компаніях.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...