"Без отца остались трое детей, четвёртый скоро родится": Під Зайцевим загинув снайпер із Закарпаття (фото)

Військовий мав скоро демобілізуватися, але не довелося.

Василь Фіцкалинець. Фото: соцмережі.До кінця служби у зоні проведення АТО військовослужбовцю із Старого Давидкова залишалось всього місяць. Про загибель мукачівця від ворожої кулі пише у своєму Facebook журналіст телеканалу Інтер Роман Бочкала, передають Патріоти України.

За словами журналіста, у загиблого військового Василя, родом з Мукачівщини, залишилось троє дітей і вагітна жінка. Вбили військового у Зайцевому.

"В 53-й бригаде потеря. Погиб снайпер. Звали его Василий. Из Закарпатской области. Мукачевский район, с. Старе Давидкове. Без отца остались трое детей, четвёртый скоро родится. Жена на сохранении. Дембель должен был быть через месяц. Не успел... Зайцево. Ночью пошёл на задание. Поймали на тепловизионный прицел. У противника он был, у наших бойцов нет такого прицела на весь взвод. За скупость платим жизнями", - пише журналіст. Пізніше журналіст повідомив прізвище загиблого - Фіцкалинець Василь Васильович.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...