Безбожні перегони: П'яний священик на Полтавщині намагався втекти від поліції

Тепер отець Анатолій має сплатити 10 тисяч гривень штрафу та на рік позбутись посвідчення водія.

Священика на Полтавщині затримали у стані алкогольного сп'яніння. Фото:https://tsn.ua/У місті Лубни Полтавської області поліція затримала настоятеля Свято-Троїцького храму, отця Анатолія Безрідного, який керував авто у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Зазначається, що лубенські патрульні помітили легковик, який їхав по зустрічній смузі, і кілька разів ледь не наїхав на пішоходів.

Щоб зупинити правопорушника, поліції довелося переслідувати авто. Усе закінчилося тим, що ВАЗ священика врізався у бордюр навпроти поліцейського відділку.

Як виявилося, за кермом був настоятель Свято-Троїцького храму, отець Анатолій Безрідний. Чоловік ледь тримався на ногах.

У крові представника духівництва виявили 2,94 проміле алкоголю, що в 15 разів перевищує норму. У машині виявили кілька пляшок з-під алкогольних напоїв.

Тепер горе-священик має сплатити 10 тисяч гривень штрафу та на рік позбутись посвідчення водія.

До речі, парафіяни твердять, що вже неодноразово бачили отця Анатолія нетверезим за кермом.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...