Бігав за першою дружиною з ножем: Сусіди харківського стрільця розповіли про його життя

Патрульний та охоронець стали випадковими жертвами чоловіка.

Вбивши дружину, стрілець цим не обмежився. Фото: прес-служба нацполіції.

Сусіди харківського стрільця 47-річного Олександра Пояркова кажуть, що він був тихим і замкнутим. За ним не помічали агресії та не бачили п'яним останнім часом, передають Патріоти України.

Олександра Андріївна, яка жила в одному будинку з Поярковим, знала його більш ніж 10 років. Вона була знайома з його першою та другою дружинами

"Першу дружину звали Світлана. Вони розійшлися через те, що він пив. Він її бив, навіть з ножем за нею бігав", - розповіла сусідка.

У другому шлюбі все було спокійно. Сварок сусіди ніколи не чули. У неділю близько 23:00 їх насторожили звуки, схожі на вибухи петард. Виявилося, що саме в цей час чоловік розстріляв свою дружину.

У поліції кажуть: жінка хотіла розлучення, бо чоловік звільнився з роботи і почав пити. Саме це стало мотивом її вбивства. А патрульний та охоронець стали випадковими жертвами чоловіка.

Джерело: Gazeta.ua

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...