Бійці АТО відкрили в Києві особливу піцерію (фото)

10% від продажів піцци заклад перераховує на допомогу дітям, батьки яких загинули на війні.

Pizza Veterano чекає на киян та гостей столиці у центрі міста. Фото:Facebook

У центрі Києва демобілізовані бійці відкрили піцерію Pizza Veterano. У піцерії кожен відвідувач може купити "підвішену піццу", яку потім доставлять у військовий госпіталь, на залізничний вокзал, де знаходиться волонтерський центр, або пригостять бійців-відвідувачів. Про це пише видання Сегодня, повідомляють Патріоти України.

"За два дні роботи ми вже передали на вокзал 25 "підвішених піцц!"- розповідає засновник піцерії і колишній військовий Леонід Остальцев. За його словами, 10% від продажів заклад перераховує на допомогу дітям, батьки яких загинули на війні.

Вартість піцци в закладі від 20 до 100 гривень. Рецепти самі різні: є й відома "Маргарита", а є й "Українська" з беконом і цибулею. Піцерія Pizza Veterano працює на території ТЦ "Метроград".

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...