Бійців ЗСУ, які підтримали блокаду ОРДЛО, терміново відправляють в АТО - нардеп

За словами одного з бійців 16-го батальйону 58-ї бригади ЗСУ, їх комбата відсторонили від посади.

Активісти блокади ОРДЛО, Ілюстрація:http://argumentua.com/

Командир 16-го батальйону 58-ї бригади Збройних сил України, чиї бійці підтримали блокаду Донбасу, був відсторонений від своєї посади. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook нардеп від фракції "Самопоміч" Тарас Пастух, передають Патріоти України.

Також стало відомо про те, що бійців АТО, які підтримали блокаду, відправляють у зону АТО

За словами бійця 16-го батальйону з позивним "Канада", який зачитав відеозвернення на підтримку блокади, його рота в екстреному порядку була відкликана на місце дислокації. "Нас вчора вище батальйонне командування викликало в частину для відправки в зону АТО. Причини нам не повідомили", - сказав військовий.

"Сьогодні вранці за вказівкою військового керівництва, хлопців із 16-го батальйону терміново відкликали з відпустки, в місце дислокації. О 05:00 ранку прислали за ними автобус, а комбата відсторонили від посади. Це репресії влади проти тих, хто перешкоджає заробляти мільярди на війні", - йдеться в тексті.

Щодо командира, як передає Inforesist, в прес-службі Оперативного командування "Північ" підтвердили інформацію про відсторонення комбата, однак причину не назвали.

"Він відсторонений від виконання обов'язків за станом здоров'я. Це не пов'язано зі службою або блокадою", - пояснив спікер ОК "Північ" Віталій Кирилов. Він також зазначив, що відсторонення не має відношення до блокади Донбасу.

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...