Біля львівського клубу вночі підрізали 34-річного туриста (фото)

Очевидці інциденту також чули постріли.

Фото:Fаcebook

Уночі проти 8 квітня у Львові на вулиці Джерельній біля нічного клубу "Койот"сталася сутичка із застосуванням як вогнепальної, так і холодної зброї. Про це повідомляє прес-служба поліції міста з посиланням на очевидців, передають Патріоти України.

Як стало відомо, внаслідок конфлікту група невідомих осіб завдала ножові поранення лежачому чоловіку, потім здійснила кілька пострілів і повернулася далі відпочивати до клубу.

Медики також констатували, що чоловік зазнав саме ножових поранень у район стегна. Згодом з’ясувалося, що потерпілим виявися 34-річний житель Чернігівської області, пише Zaxid.net.

Крім того, правоохоронці розповіли, що нападники стріляли з пістолета флобер, яким неможливо серйозно поранити людину.

У львівській спільноті "Варта 1" у FAcebook своєю чергою зазначається, що конфлікт розпочався у нічному клубі, а вже на дворі під час словесної перепалки у потерпілого здійснили щонайменше три постріли.

Слід зауважити, що співробітникам поліції все ж вдалося затримати нападників – два 30-річні, один 32-річний і один 38-річний чоловіки, а також жінка.

"Свідок повідомив, що саме 38-річний чоловік завдав потерпілому тілесні ушкодження та здійснив постріли. Неподалік місця події поліцейські знайшли предмет, схожий на зброю, з якого, ймовірно, здійснили постріли.

На місці працювали слідчі та експерти. Патрульні в подальшому забезпечили охорону місця події та доправили затриманих до Галицького відділу поліції," – додали львівські патрульні.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...