Біля Слов'янська поліція затримала пособника "ДНР"

Затриманому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Ілюстрація:spring96.org

До чергової частини Слов'янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в Миколаївці відбувається серйозна сімейна сварка. Про це пише DonPress, передають Патріоти України.

За інформацією, господар будинку знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння і загрожував членам сім'ї зброєю.

Після прибуття на місце події, поліцейським вдалося заспокоїти чоловіка. Крім того, у нього був вилучений пістолет Макарова і 2 магазини з патронами. Під час з'ясування походження зброї було встановлено, що 54-річному власнику видали його при проходженні служби в лавах НВФ, куди він вступив під час окупації Слов'янська в квітні 2014 року.

Відзначається, що в завдання новобранця входила перевірка автомобілів і осіб, які перетинали блокпости бойовиків. Після звільнення міста він вийшов з лав бойовиків, а про "службові будні" нікому не розповідав.

Слов'янським відділом поліції по вищевикладеним фактом порушено одразу два кримінальні провадження - за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та ч. 2 ст. 260 "Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності" Кримінального кодексу України.

Тепер чоловікові загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...