Был несравненным Шерлоком Холмсом, а стал сумасшедшим: Відомого актора розкритикували за любов до Путіна

​Російський артист, який зіграв знаменитого детектива в радянському фільмі, благав президента РФ залишитися на своєму посту.

Василь Ліванов. Фото:АиФ

Знаменитий радянський актор Василь Ліванов, який відомий своїм перевтіленням у Шерлока Холмса в фільмах Ігоря Масленнікова, розлютив соцмережі своєю любов'ю до Путіна. Напередодні актор отримав нагороду від президента РФ і виступив з промовою, в якій просив господаря Кремля не залишати свій пост, інформують Патріоти України.

"Недавно, будучи в Челябинске, вы всех нас взволновали тем, что высказали свои мысли о том, что вам, может быть, не стоит дальше продолжать деятельность президента. Знаете что, Владимир Владимирович, если вы когда-нибудь внимательно поднимете глаза к небу, то услышите голос: "Даже и не думай!", - заявив Ліванов.

У мережі миттєво відреагували на таку заяву актора, відзначивши, що "Шерлок Холмс став ватником".

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...