Бої на Світлодарській дузі: "Знищено кілька груп бойовиків", - командир батальйону Донбас-Україна (відео)

​Ворог намагається вести розвідку на Світлодарській дузі.

Фото:Facebook

Українські військові кажуть, що за тиждень ліквідували кілька диверсійних груп бойовиків. Натомість кількість обстрілів суттєво знизилася. Про це йдеться на сайті 5 каналу, інформують Патріоти України.

Важке озброєння терористи не застосовували. Вдавались до обстрілів стрілецькою зброєю. Українські сили реагують відповідно до ситуації.

"Противник нас вивчає. Проводить розвідувальні дії. До нас неодноразово виходили диверсійні групи. Намагаються перевірити слабкі ланки у нашій обороні.

Але такого вони не знайдуть. Ці групи були знищені. У подальшому ми не допустимо проходу сюди", – розповів командир батальйону "Донбас-Україна" ЗСУ "Філін".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...