"Бої з майстром": Учасник конфлікту з копами у Києві виявився... відомим спортсменом (відео)

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби В'ячеслав Олійник почав кидатися на патрульних, вів себе агресивно, після чого поліція для його приборкання застосувала гумову палицю та сльозогінний газ.

В'ячеслав Олійников. Фото: скрін відео

Водій автомобіля Infiniti, який на столичних Позняках став учасником конфлікту з поліцією, виявився першим "літнім" олімпійським чемпіоном незалежної України з греко-римської боротьби В'ячеславом Олійником. Про це пише НБН, інформують Патріоти України.

Офіційної інформації про подію поки немає, але численні відеозаписи, які з'явилися в інтернеті, свідчать, що поліцейські заблокували автомобіль В'ячеслава Олійника посеред дороги, після чого по гучномовцю запропонували водієві вийти з нього.

Він зробив це, але почав кидатися на патрульних, вів себе агресивно. Один з поліцейських застосував гумову палицю, інший - сльозогінний газ.

Зазначимо, інформація про особу затриманого також підтверджується відеозаписами інциденту: на відео чути, як один із присутніх просить водія припинити матюкатися і каже: "Слава, ти ж олімпійський чемпіон. Слава, заради сина". (Як уже зазначалося, під час інциденту в салоні автомобіля Infiniti перебувала дитина, - ред.).

Довідка. Чемпіон Атланти-96 з греко-римської боротьби В'ячеслав Олійник, перший в історії незалежної України, чемпіон літніх Олімпійських ігор. 27 квітня 2016 року йому виповнилося 50 років.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...