Бояться протестів? У Росії почалися масові обшуки опозиціонерів

Як кажуть співробітники СК, обшуки пов'язані зі справою Михайла Ходорковського.

Обшуки тривають. Фото: ЖЖГоловне слідче управління Слідчого комітету РФ почало обшуки в квартирах декількох співробітників Відкритої Росії. Про це повідомляється на сайті проекту, передають Патріоти України.

Зокрема, як уточнюється, з раннього ранку проходить обшук у прес-секретаря екс-глави компанії ЮКОС Михайла Ходорковського - Кюллі Піспанен. Про обшуки також повідомила представник Відкритої Росії в Санкт-Петербурзі Наталія Грязневіч.

"До мене прийшла поліція, кажуть обшук, - написала вона у Twitter. - Як кажуть співробітники СК, обшуки пов'язані зі справою Михайла Ходорковського, - уточнили у Відкритій Росії. За даними адвоката Сергія Бадамшін, слідчі дії йдуть в квартирах семи співробітників Відкритої Росії.

Нагадаємо, Михайла Ходорковського 11 грудня звинуватили в організації вбивств мера Нафтоюганська Володимира Пєтухова і керуючого компанії Іст Петролеум Хандельсгез м.б.х Євгена Рибіна.


Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...