Бойовики "ЛНР" визнали законними українські паспорти

Тепер жителям Луганщини не обов'язково міняти українські документи на так звані "паспорти" зразка "ЛНР"

Український паспорт. Фото: "Ваше Право"

Терористична влада так званої "ЛНР" прийняла рішення повернути законний статус українських паспортів. Як повідомляють інформагентства терористів, а також пабліки терористів у соцмережах, 28 жовтня так звана "рада міністрів "ЛНР" внесла зміни в положення про паспортний документ, що засвідчує особу фізичної особи, яка мешкає на території "республіки", визнавши українські паспорти законними і чинними. Про це повідомляють Патріоти України.

Як роз'яснила "керівник апарату Радміну" Наталія Хоршева, тепер жителям Луганщини не обов'язково міняти українські паспорти на паспорти зразка "ЛНР". Крім того, "уряд" терористів "ЛНР" доповнили категорії фізичних осіб, які мають право на отримання паспорта "ЛНР": це колишні "держслужбовці ЛНР", які виїхали в інші області України, а також громадяни Росії.

"Перелік доповнили громадяни, які мешкають і зареєстровані за місцем проживання в інших областях України станом на 12 травня 2014 року, які перебувають або перебували на державній службі в "ЛНР". А також громадяни Російської Федерації, інших держав і особи без громадянства або особи, які не можуть підтвердити належність до громадянства будь-якої з держав, які перебувають або перебували на державній службі в "ЛНР", - уточнила Хоршева.

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...