Боротьба за крісло ватажка "ЛНР": Зважаючи на відсутність Плотницького, Болотов вирішив повернутися до влади

Також колишній очільник "республіки" готовий брати участь у так званих "республіканських виборах".

Валерій Болотов. Фото:rian.com.ua

Перший ватажок "ЛНР" Валерій Болотов заявив про намір повернутися у владу на окупованій Луганщині. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Болотов, зокрема, заявив, що вирішив брати участь у "виборах".

На початку серпня стало відомо, що Болотов провів таємне засідання свого нового політичного руху.

Болотов раніше активно критикував владу в "ЛНР" і ватажка Ігоря Плотницького. А також заявляв, що йому незрозуміло, куди рухається "республіка" під теперішнім керівництвом, тому як протидію він вирішив заснувати свій політичний рух.

Крім того, Болотом заявляв про те, що в "ЛНР" про нього влада розповсюджує чутки, та за це пригрозив невідворотною карою.

До речі, Плотницького не бачать вже 11 день після замаху, хоча повідомлялося, що поранення у нього легкі.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...