Братерство через спільні муки: Добровольці "Грузинського легіону" поповнили ряди ЗСУ (відео)

Грузини кажуть, що тактика ведення війни Кремлем абсолютно не змінилася з 2008 року, коли армія Росії окупувала частину Грузії.

Бійці "Грузинського легіону". Фото: скріншот з відео.

Бійці "Грузинського легіону" підписали контракти і стали частиною 25-го окремого мотопіхотного батальйону "Київська Русь". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо ТV.

Легіонери воюють з російським бойовиками неподалік від Дебальцевого - навчаються самі й діляться досвідом з українськими колегами, ведуть розвідку та протистоять ДРГ терористів. Цей легіон повністю складається з громадян Грузії, які за контрактом служать в Україні. Кожен з них понад десять років відпрацював у різних силових структурах Грузії, а зараз вони увішли до складу 25-го ОМБ "Київська Русь". Кажуть, що тактика ведення війни Кремлем абсолютно не змінилася з 2008 року, коли армія Росії окупувала частину Грузії.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...