Браво! Український паралімпієць Олексій Денисюк завоював два "золота" Кубка світу

​Учасниками Кубка світу з кульової стрільби серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату були 75 спортсменів з 20 країн світу, але рівних нашому співвітчизнику не було.

Олексій Денисюк. Фото: Бізнес Новини.

В Об'єднаних Арабських Еміратах триває боротьба за нагороди Кубка світу з кульової стрільби серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Як повідомили в прес-службі Міністерства молоді та спорту, за підсумками двох змагальних днів в активі нашої національної паралімпійської збірної дві золоті медалі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

23 лютого вдруге на вищий щабель п'єдесталу Кубка світу піднявся Олексій Денисюк. "Золото" українець отримав у вправі зі стрільби на 10 м з пневматичного пістолета Р1.

Напередодні наш співвітчизник став кращим у стрільбі на 25 м з малокаліберного пістолета Р3.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...