Брехати у Путіна навчилися: Посол Сирії у Радбезі ООН видав фото з Іраку за Алеппо

Показане послом фото вперше з'явилося в мережі в червні, коли війська Іраку відвоювали у ісламістів місто Фаллуджа.

Брехня посла Сирії в Радбезі ООН. Скрін відео

Посол Сирії в ООН на терміновому засіданні Ради безпеки у вівторок, 13 грудня, показав фотографію, яка нібито показує дії сирійської армії в Алеппо. Про це повідомляють Патріоти України.

"Це те, що сирійська армія робить в Алеппо. Ви бачите зображення сирійського солдата, який допомагає і підтримує жінку", - сказав посол Башар Джафарі, відзначаючи, що ця жінка тікає зі східного Алеппо.

Як повідомляє CNN, фотографія зроблена навіть не в Сирії. На ній були обрізані прапор Іраку на нашивки на формі солдата. Показане послом фото вперше з'явилося в мережі в червні, коли війська Іраку відвоювали у ісламістів місто Фаллуджа. Воно було на сайті телеканалу Afaq Sat TV 4 липня.

Невідомо, хто саме обрізав фото і був Джафарі в курсі, що це не сирійські солдати. Постійне представництво Сирії при ООН не відповіло на запит CNN.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...