"Брехун та посіпака Путіна": Скандальний волонтер знову обурив українців

У мережі розкритикували нові слова Касьянова, якого неодноразово звинувачували у брехні та навмисній дестабілізації і активних постах на російських пропагандистських сайтах.

Юрій Касьянов. Фото: NEWS-UA

Волонтер Юрій Касьянов, після шквалу критики через свої неправдиві слова щодо армії, отримав нову "порцію" обурення у мережі. Користувачі "Фейсбуку" вже встигли охрестити його "дестабілізатором", "брехуном" та "російським посіпакою", повідомляють Патріоти України.

"Режим живёт за счёт бюджета, Украина существует на подачки Запада, а пресловутая политическая стабильность построена на мифах, на показном патриотизме; на затасканном европейском векторе.

Война поддерживает режим на плаву, консолидируя общество вокруг одетой в вышиванки клептократии. В действительности, режим слаб как никогда, потому что мифы недолговечны.

Вопрос только в том, в чьи руки упадёт власть, когда переодевшись в женское платье, и прихватив с собой семейную фреску, ПАП полетит в Лондон на очную ставку с Онищенко", - пише Касьянов у "Фейсбуці".

У мережі вкотре пригадали, що перед тим, як критикувати інших, волонтер має розповісти, чому до 2015 року активно постив свої думки на російських пропагандистських сайтах у російських соцмережах. Також українці нагадують, скільки на їх думку заробив Касьянов особисто на волонтерстві - "набагато більше, ніж усі інші волонтери, брав собі, приховуючи це", - пишуть користувачі мережі. "Судити треба таких, як він. Показово допомагає, а сам пропагандує те, що вигідно його "господарям" та "замовникам" і ще й абсолютно нечесно краде великі гроші", - вважають у "Фейсбуці" в тому числі і українські бійці.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...