"Будеш показувати мене або заб'ю тебе, як останнього пса": Балога побив гендиректора Мукачівської ТРК - Москаль

Розлючений тим, що ТРК дає в ефір не тільки його персонально разом з сином-мером, Балога в присутності журналістів накинувся з матом на гендиректора, погрожував задавити його як жабу, вирвати поганий язик, печінку і згодувати свиням.

Віктор Балога. Фото:news.bigmir.net

Голова Закарпатської області Геннадій Москаль заявив, що народним депутатом, який увірвався в приміщення телекомпанії "М-студіо" в Мукачеві і погрожував фізичною розправою працівникам телебачення, є Віктор Балога. Про це голова Закарпатської ОДА повідомив на своєму персональному сайті, інформують Патріоти України.

За словами Москаля, Балога на очах інших журналістів побив гендиректора ТРК Володимира Шубця.

"Розлючений тим, що телерадіокомпанія дає в ефір не тільки його персонально разом з сином-мером, Балога в присутності журналістів (в тому числі жінок) накинувся з матом на гендиректора, погрожував задавити його як жабу, вирвати поганий язик, печінку і згодувати свиням" , - заявляє Геннадій Москаль.

Потім Балога накинувся на гендиректора з кулаками, вигукуючи при цьому: "Будеш показувати мене і Андрія, або заб'ю тебе, як останнього пса".

У свою чергу, Шубець написав заяву в поліцію, де вказав обставини нападу. "Однак зі страху відмовився пройти огляд в експерта щодо побоїв (у нього на обличчі і шиї залишилися сліди від нардепівських пальців)", - пише Москаль.

Відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вирішується також питання про відкриття кримінального провадження по ст.171 Кримінального кодексу - перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...