Будні "молодої республіки": У магазинах "ДНР" почастішали крадіжки, туалетний папір та хліб серед фаворитів

Жінки в "республіці" найчастіше крадуть дамські колготки, а також засоби гігієни, у той час, коли чоловіки люблять "потягнути" м'ясні та рибні консерви.

Ілюстрація:соцмережі

У так званій "ДНР" з магазинів вивозять побутову хімію і навіть туалетний папір, а у людей на ходу обчищають сумки з їжею. Про це повідомляє Сегодня, інформують Патріоти України.

Донеччани розповідають про крадіжки хліба з прилавків і цукерок, фруктів та дрібних предметів типу запальничок або батарейок. Продавці на розкладних столиках вже повернулися до колись звичної сітки, що покриває товар. Кажуть, що допомагає, але не сильно - все одно крадуть.

"Дві пари жіночої білизни стягнули, прямо на очах у інших покупців - і ніхто нічого не бачив. Інші скаржаться, що у них зараз "бум" злодійства побутової хімії. Не розумію, за скільки - її і так багато, вона не така вже й дорога" , - поскаржилася продавець з Критого ринку Ольга.

Тепер жінки найчастіше крадуть дамські колготки, а також засоби гігієни.

"Чоловіки чомусь переключилися останнім часом на м'ясні та рибні консерви. І саме цікаве, на крадіжку йдуть ті, у кого, здавалося б, є гроші, щоб придбати цей товар" - поділилася спостереженнями продавець одного з магазинів в Донецьку Лариса.

"Кілька днів тому я йшла з ринку з пакетом, де лежали куплені овочі. Зверху в мішечку лежали два великих болгарських перцю. Я точно пам'ятаю, як заплатила за них майже 100 рублів (50 грн), як вибирала червоний і жовтий, як клала їх в пакет - тобто я не забула їх на прилавку.

І поки я йшла додому, у мене витягли ці перчини з пакета. Прямо на ходу, адже я ніде не зупинялася! Можливо, це здасться комусь смішним, але мені було сумно. До чого докотилися!" - розповіла донеччанка Олександра Сумлінська.

Крім звичайних злодюжок, члени незаконних збройних формувань так званих "ДНР" та "ЛНР" не гребують забирати все, що погано лежить.В кінці минулого року в селищі Комінтернове Донецької області члени т.зв. "ДНР" провели своєрідний набіг на мирний населений пункт.

Як повідомив глава управління Нацполіціі в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, бойовики забрали побутову техніку, велику і дрібну, не гребували і туалетним папером.

У лікарні окупованого Вуглегірська терористи на наступний день після захоплення міста зрізали всі радіатори опалення. У Дебальцевому нечисті на руку загарбники ходили по розгромлених квартирах, забираючи матраци, постільну білизну, подушки та вцілілий вміст холодильників.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...