Будні скреп: У Казані сталася кривава драма зі стріляниною по перехожих, убитий поліцейський (фото, відео)

Коли до громадянина Петрова наблизилися бійці ОМОНу, щоб його знешкодити, він вбив одного з силовиків.
У Казані нетверезий чоловік стріляв по поліції та перехожих. Фото: скріншот з відео.

У місті Казань (Росія) чоловік влаштував стрілянину в під'їзді в ході якої вбив одного поліцейського і поранив ще двох людей. Про це 27 лютого повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

"У Казані жарко, причому, як це часто буває, через абсолютно ідіотську причину. Чоловік-алкоголік Саша Петров чогось приїхав до своєї колишньої дружини в гості. Жінка відмовилася пускати цю асоціальну істоту, після чого Олександр став стріляти в двері квартири з рушниці", - йдеться в повідомленні.

Спочатку на місце події прибув дільничний. Він був поранений пострілом в ногу. Далі затримувати стрілка прибув спецназ. Коли до Петрова наблизилися бійці ОМОНу, він відкрив вогонь і вбив одного з силовиків.

Випадкова куля потрапила в перехожого. Про характер поранення і стан потерпілого не повідомляється. На даний момент Петрова затримати не вдалося. За деякими даними, він зміг проникнути в квартиру дружини і забарикадувався там. Також є інформація, що стрілець діяв зі спільником, але він був ліквідований силовиками.


"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...